Oyun dünyasına yeni katılacak bu konulu macera oyununu birçok kişi beklemekte. Ön siparişleri bile çoktan biten bu oyun tamamen sizin verdiğiniz seçeneklere göre ilerlemektedir. 2024 yılında çıkması beklenen Alone in the Dark oyunu!

Read more

Gelişmiş oyun teknolojisi sayesinde artık yapılan oyunlar gerçeğe çok yakın olmaktadır. Japon kültürüne ait olan temaları taşıyan bu oyun birçok kişi tarafından şimdiden beklenmektedir. 2024 yılında çıkacak oyun Rise Of The Ronin fragmanı!

Read more

Her sene daha iyisi çıkan bilgisayar oyunları daha gerçekçi olmaya başlıyor. Yeni yılın başlarında çıkacak olan bu özel oyunların şimdiden ön siparişleri bile tükenmeye başladı. 2024 yılında çıkacak beğeneceğiniz efsanevi oyunlar!

Read more

Gelişen oyun sektörü sayesinde artık oyun yapımcıları oyunları daha gerçekçi yapmaktadırlar. Yaptıkları oyunlar o kadar gerçekçi oluyor ki sanki oyun içinde kayboluyormuş gibi olmaktayız. Oyun hayranlarına korkacağınız gerçekçi korku oyunları!

Read more

Gelişen dünya teknolojisi sayesinde artık oyunlar daha gerçekçi bir hale geliyor. 2024 yılında çıkacak olan bu özel oyunları oyun hayranları şimdiden heyecanla beklemektedirler. Yeni çıkacak olan oyun tutkunlarının seveceği oyunlar!

Read more